Rørleggere

Skulle du ønske du hadde en egen regnskapsavdeling? Som alltid hadde full oversikt? Alltid kunne svare på spørsmål? VVS Finans kan være dette for deg. Du slipper å ansette og lønne nye medarbeidere. For godt til å være sant?

Arbeidsdagen er hektisk for deg som er rørlegger. Først og fremst handler det om å få unna faglige oppdrag. Når disse er gjort, og kundene er fornøyde, er det tid for papirarbeidet som sørger for bedriftens økonomiske liv. Ofte er dette noe som må gjøres på kveldstid. Eller i helger og ferier. Altså, når du helst ville gjort noe helt annet.

Men det finnes en annen måte - du kan sette økonomien i system. I vårt system!

Vi kan være din bedre halvdel! Ved å velge oss som din høyre hånd, setter du bort det økonomiske arbeidet som du kan finne tidkrevende og komplisert.

  • Vi har over 40 års erfaring med rørleggerbransjen
  • Er bransjens ledende regnskapsfirma
  • Egen IT-avdeling som understøtter, drifter og kurser både internt og eksternt Drifter blant annet Citrix-løsning med Cordel og CordelUte
  • Utfører prising, fakturering, inn-/utbetalinger, purringer, utlønning, kontering og bokføring, utfylling av avgiftsoppgaver, reskonto oppfølging, løpende oversikter/statistikker, årsoppgaver
  • Du er alltid 100 prosent oppdatert økonomisk

Vi tilbyr deg en komplett løsning!

Kontakt oss for en uforpliktende samtale