Ansattportal

Dagens lønnssystem Huldt & Lillevik er besluttet avviklet, og vi har derfor vært gjennom en lang prosess med å finne et godt, nytt system – og landet på SD Worx. Vi har så smått begynt å kjøre noen selskaper over på SD Worx, og planen er at i løpet av våren/sommeren 2022 skal alle flyttes over.

 

Når dere kommer over i SD Worx vil lønnsslipper ikke lengre blir sendt på mail til de ansatte. Isteden må alle benytte ansattportalen til SD Worx hvor man har tilgang til sitt eget arkiv for lønnsslipper. Sammenstillingsoppgave (tidligere lønns- og trekkoppgave) blir også sendt hit. Merk at det kun er lønnslipper og sammenstillingsoppgaver sendt fra det nye lønnssystemet man kan finne her.

Dere vil få beskjed når endringen skjer for dere.

Her finner du ansattportalen: https://ansatt-lonn.aditro.com

For å komme inn i portalen må du enten logge inn med mailadresse og Office 365, eller klikke på «Forgot password» for så å lage deg et nytt passord. Mailadressen er den som er oppgitt til oss på lønn. Er det oppgitt både privatmail og jobbmail er det mest sannsynlig jobbmailen som du må benytte for å logge inn i portalen.

 

Velger du å lage passord vil du bli bedt om å tilbakestille passordet ditt. Brukernavn er som nevnt tidligere den mailadressen som er oppgitt til oss. Tast inn brukernavn og trykk «next». Du vil nå få tilsendt en kode på din mail. Skriv denne inn i feltet for å tilbakestille passordet ditt. Du vil nå bli bedt om å lage ditt eget passord. Passordet må bestå av 8 eller flere tegn og minst 3 av disse må være store bokstaver, tall eller spesialtegn.

 

Når passordet ditt har blitt godtatt kan du logge inn.

Skriv inn mailadressen din i feltet for brukernavn og det nye passordet du nettopp lagde i feltet for passord. Du vil nå motta en kode på telefonen din. Skriv denne koden inn i feltet hvor det står «password» og trykk på «Log in».

 

Nå er du inne i portalen og kan velge om du skal se på lønnsslippen din eller sammenstillingsoppgaven.

Er du ansatt i flere firma så har vi forsøkt å gjøre slik at du kun må logge inn med en bruker og heller kan benytte «rullgardinen» bak firmanavnet i venstre hjørne for å velge hvilket firma du ønsker å se lønnsslippen fra. Hvis du må logge inn pr firma, eller ikke finner ut hvilken mailadresse du skal logge inn med så send en mail til lonn@vvsfinans.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Vi er alltid bare en telefon unna

Hilsen Lønnsavdelingen
VVS Finans AS